Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Nas: A Tupac Hologram Zseniális Volt

2012.04.18. 12:02 MCLetEmSee

 

Tudjuk, hogy a hétfő reggeli műsor sok embert lenyűgözött, többek Nas-t is. A VH1 készített vele egy kis interjút, amit le fognak vetíteni (és ezt vagy 20-szor említik az interjúban... egy kis reklám gondolom...), de több ilyen ember kéne a hip-hop műfajban mint Nas. Őszinte, egyenes és tisztelettudó. Ilyet a legtöbb mai előadótól nem hallasz. 




"Tupac Shakur hologramja megjelent Dr. Dre és Snoop Dogg mellett, a Coachella fellépésük alatt, vasárnap este (ápr. 15), ami többféle reakciót váltott ki, de Nas -- aki beszélt Tupac-kal való kapcsolatukról a "Behind The Music" (A Zene Mögött) VH1 különkiadásban, ami szerda este lesz (április 18, 9 p.m. EST) -- azt mondja, őt teljesen lenyűgözte a vizuális bemutató.

"Tupac majdnem Elvis-szé vált, mert azt gondolják az emberek hogy még mindig életben van, így a hologram dolog szerintem zseniális volt Dr. Dre-től és Snoop-tól," mondta a veterán MC a Billboard.com-nak. "Megmutatja hogy mennyire csodálatos Dr. Dre és Snoop Dogg és mennyire keményen kiállnak a Nyugati Parti testvérükért, Tupac-ért, a hip-hop zene nevében. Szerintem összességében ez jó fénnyel vetült a hip-hop zenére -- feldobta a hip-hoppot egy kicsit. És forradalmi volt az előadói skálán."

A fellépés, már sokadszorra
 

Nas nem volt mindig közeli barátságban Tupac Shakurral: a New york-i rapper részt vett egy verbális háborúban az oakland-i születésű rapperrel és a "Behind The Music" különkiadásban Nas elmagyarázza hogy majdnem összekaptak Tupac-kal egy díjkiosztó utáni after-partin, a New york-i Bryant Parkban. A pár később megegyezett, és Nas találkozott volna Tupac-kal Las Vegasban, azon a hétvégén amikor meghalt 1996. szeptemberében.

"Megtisztelő hogy része lehettem az életének, még akkor is ha egy ponton nem voltunk igazán jóban," mondja Nas Tupac-ról, aki 25 évesen halt meg. "Ez egyszerűen egy csodálatos dolog, és a 'Behind The Music'-ban megosztunk pár emléket, amikor én és Pac között nem a legjobb viszony volt, de mégis egy igaz történet rólunk, amikor szemtől szemben találkoztunk, pont mielőtt itt hagyott minket. Először nem tudtuk hogy lesz-e nézeteltérés vagy sem, de úgy tűnt akkor hogy lesz. Olyan volt mintha, én és Pac meghalhattunk volna ott a Bryant Parkban azon az estén. Ennyire durva volt. Akkor nem az ő ideje volt és az enyém sem. De ennyire komoly volt a Bryant Park, és kaphattok egy kis ízelítőt ebből a 'Behind The Music-ban.'"

A vasárnapi Coachella előadás alatt, egy újra kreált Tupac beszélt Snoop Dogg-al és a coachella-i közönséggel, és előadott két számot, a "Hail Mary-t" és a "2 of Amerikaz Most Wanted-t," mielőtt felbomlott volna egy milliónyi szemcsévé a fényben. A látvány első volt a stílusában, egy magasan kiálló hip-hop show, és Nas szerint a Tupac hologram még csak a kezdet.

"Ez történelmi dolog amit tettek, de azt gondolom a technológia még jobb lesz és ezt máshogy is megtudjuk majd csinálni," mondja. "Azt gondolom valakinek meg kellett tennie elsőként, és ki lehetett volna jobb ember erre mint Dre, aki megcsinálja Tupac hologramját? A Hip-hop műsorok egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek idővel és azt gondolom ahogy az idő megy, meg lehet majd úgy csinálni az egészet hogy mindenkinek tetszeni fog -- ami nem csak ijesztő, amiről nem tudod hogy mit gondolj. Az első alkalom megvolt, ez volt az első, ez volt az első tapasztalat. Valakinek nem tetszik, valakit ki ráz a hideg tőle, de ezek a reakciók nagyszerűek."

Nas-nak a hologram emlékeztetője az elhunyt rapper kulturális jelentőségének. És kik jobbak a Nyugati Parti legendáknál, mint Dr. Dre és Snoop Dogg -- akik idén fogják ünnepelni Dre "The Chronic" albumának 20-ik évfordulóját -- akik átadják ezt az üzenetet? "Érthető hogy Dre és Snoop visszahozzák -- ők királyok a hip-hop bizniszben, és be is bizonyítják időről időre," mondja Nas. "Erről szól az egész. Imádjuk Tupac-ot, a világ imádja őt, és ő az egyik legnagyobb hip-hop előadó aki valaha élt. Megérdemli hogy így ünnepeljük és megemlékezzünk róla." 



forrás: Billboard.com

 

komment

Címkék: interjú vh1 idézet the music dalszöveg nas coachella magyarul amaru tupac source 2pac hologram behind shakur billboard.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr274458509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása