Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Tupac Vérmérséklete: 5 emlékezetes kirohanása, az MTV-től a börtönig

2012.05.11. 16:54 MCLetEmSee

Találtam egy cikket, amin Tupac indulatáról/vérmérsékletéről írnak. A cikk írója viccesre próbálja (talán?) venni a cikket, de hiányos ismeretekkel próbálkozik, így a vége kicsit összekuszálódott... de gondoltam lefordítom, mert ez a cikk összeszedte Pac kirohanásait.

"Lehet hogy Tupac halott, de a vérmérséklete örökké él

Miután Allen és Albert Hughes kirúgta Pac-ot az 1993-as filmjükből, a Veszélyes Elemekből (Menace II Society), Shakur szorgalmazott egy fizikai támadást Allen-re. Pár éve a testvérek beszéltek a Complex magazinban a hírhedt veszekedésről. 

"Tupac hátulról ütött," mondta Albert. "Allen megfordult és rávágta az autó tetejére ... Tupac azt mondta, 'Hozd ide a láncomat!' és mindenkit ráeresztett a testvéremre. Allen-t vagy 15 srác ütötte, de a lábán maradt." 

Ezen a napon, 1994-ben, Pac 15 napos börtönbüntetésre ítélték a támadás miatt. És hogy megemlékezzünk, összeszedtünk néhány kedvencünket Tupac kirohanásaiból. Ez közvetlenül a filmforgatás után volt.

Tupac Terhelő vallomása a YO! MTV Raps-en
Röviden a Veszélyes Elemek forgatása után, Tupac bement az MTV-be és megjelent a Yo! MTV Raps műsorban. Pac indokolatlanul elkezdte mondani, "Leütöttem a Veszélyes Elemek rendezőjét.

Sajnos Shakur szavait ellene használták fel a bíróságon egy évvel később és Pac-ot megbüntették erőszak vádjával. Mondani sem kell, kirúgták a filmből is.

Tupac Keresleti Jogdíjat követel egy utcai kereskedőtől
Tupac beletaposott egy ember vállalkozó szellemébe, amikor lerázott egy new york-i árust, aki illegálisan árulta Pac kazettáit. 

Fenyegető hangon Tupac azt mondta, "Ha még egyszer meglátom a kazettáimat, esküszöm lezúzom az egész szarodat a betonba ... nem viccelek, most megyek filmet nézni. Ha végeztem, visszajövök. Ha az én szarom még mindig itt van, leütlek."

Tupac kiakad a "Made Niggaz" forgatásán
Volt valami a film és videoklipek berendezésében, ami felbőszítette Tupac-ot élete végéig. Habár nem tudjuk pontosan mi történt, Tupac problémája rávetődött az utolsó videoklipje, a "Made Niggaz" forgatására is.

Lehet hallani ahogy az egyik srác mondja, "Megyek haza, bazd meg" röviden azután ahogy Tupac elkezdett kiabálni, "Én vagyok a szarházi." (szerk.: a cikk írója nem tudja, de valójában nem Pac balhézott. Két ember összevitatkozott valamin és Pac szedte őket ketté: "Ez ugyanaz a szarházi, aki azt mondta a tesómnak hogy a pokolban szeretné látni. Én vagyok a szarházi akit látni szeretnél... Ő kiállt a kis tesója mellett.")

Tupac "Ribancnak" hívja Janet Jacksont hétszer is
OK, Tupac nem hívta Ms. Jackson-t "ribancnak." De a karaktere a Hazug Igazságban (
Poetic Justice) igen. Megjegyezni a szöveget biztos nehéz lehetett.

"Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc. Bazd meg, ribanc."

Tupac utolsó verekedése
Tupac és bandája ráugrottak egy rivális bandatagra. Három órával később, rálőttek Pac-ra. 

Mi a történet morális tanulsága? A rossz vérmérséklet kiadók ajánlatához, film szerepekhez juttat és hologramhoz."

forrás: MiamiNewTimesBlog


  

 

 

komment

Címkék: zene hírek interjú magyar videó 2012 indulat magyarul amaru tupac hip hop 2pac shakur tupac.blog.hu vérmérséklete

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr144502648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása