Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

7Dayz The Movie - Mi is ez pontosan?

2012.11.29. 13:07 MCLetEmSee

 

Az elmúlt héten szétnézve a 2Pac-Forumon, egy érdekes topicot nyitott meg egy eddig ismeretlen személy. Felrakott egy trailert erről a projektről és később kiderült hogy pontosan ki rakta ki a trailert (amit aznap el is rejtett privátba) és hogy miről fog szólni ez a dokumentumfilm.

A személy ezen a fórumon nem más volt, mint Gobi M. Rahimi, aki többek között a 2 Of Amerikaz Most Wanted, Hit Em Up, How Do U Want It-et rendezte és még a Tupac: Resurrection dokumentumfilmben is részt vett. Azért rakta ki a trailert, amit később elrejtett privátba, mert kíváncsi volt milyen visszajelzéseket kap. Mindenki a színen megőrült szinte, mert sok eddig nem látott videókkal volt tele a trailer. Nézzük mit is ígér ez a dokumentumfilm.

"Ez a film Tupac Amaru Shakur életének utolsó 7 napjára fókuszál, miközben életéért harcolt a Las Vegas-i University Kórházban, miután tragikusan lelőtték. A film betekintést enged Tupac-ról, eddig nem látott felvételeken, fényképeken, hanganyagokon és kortársai interjújain keresztül.

"A címe 7Dayz - 2Pac rendezője követte őt egy kamerával életének utolsó évében."

Néhány kérdést tettem fel a YouTube videóin és eddig mindenkinek válaszolt. Azt kérdeztem hogy nincs-e olyan videoklip amit terveztek megcsinálni, de végül nem jelent meg? A válasza az volt hogy:

"A 'Made Niggaz' volt az egyetlen amit nem tudtunk úgy befejezni ahogy mi terveztük, mert egy verekedés tört ki forgatás közben az Outlawz és egy kaszkadőr között. Egy rövidfilmnek terveztük, ami egyben egy videoklip is lett volna. Nem forgattam több videót ezeknél videoklipeknél."

 

(Balra szemüvegben Gobi, a 'Made Niggaz' forgatásán)

Tehát egy elég komoly projektről van szó és ami még jobb hogy a jövő évben fog megjelenni (kb. február-március környékére ígérte a rendező DVD-n). A hivatalos trailert is hamarosan látni fogjuk!

Alul megtaláljátok Gobi hivatalos YouTube csatornáját (tele az összes általa rendezett videoklipekkel a lehető legjobb minőségben) és a film facebook oldalát és weboldalát az új infókért! Ha jön valami új infó, azt itt is meg fogjátok találni magyar nyelven! Már várjuk!!!

https://www.youtube.com/user/7dayzthemovie

https://www.facebook.com/7dayzmovie/

http://www.7dayzthemovie.com/

 

*Frissítve 2013. 01. 30.*

 

Sokan félreértették a film leírása alapján hogy miről is kapunk betekintést, ezért megkérdezték Gobi-t twitteren:

"szóval van felvételed róla a kórházban, mert azt mondod hogy életének utolsó 7 napjáról szól"

"nincs létező felvétel róla a kórházban. Még ha lett is volna nálam egy kamera, akkor sem filmeztem volna le."

forrás

"Nincsenek kórházi felvételek vagy fotók. A felvételek és fotók ami meg van nekem, az Pac életének utolsó hónapjairól készült."

forrás

"Lesz egy dokumentumfilm, egy könyv és egy fotó könyv mindannyiótoknak amibe belemélyeszthetitek fogaitokat. Eddig sehol nem hallott és nem látott felvételekkel, fotókkal"

forrás

Felkerült a film trailere is, ezért lefordítottam magyarra!

Eredeti videót is nézzétek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=Xt5czR2plw0

Linkek a trailer végén:
http://www.kickstarter.com/projects/7dayz/7dayz

https://twitter.com/7Dayzthemovie

http://www.7dayzthemovie.com/

 

*Frissítve 2015. 04. 10*

 

Végre van valami mozgolódás a 7Dayz The Movie körül. Az oldalon megjelent egy kép (valószínű a film plakátja lesz) és egy dátum 2015.05.05. felette "Project Launch Date" ami a projekt elindításának dátuma. Hogy ez a dátum a film megjelenését vagy egy újabb kickstrater projekt elindítását jelenti, nem tudni. Az biztos hogy már nagyon várjuk!

http://7dayzthemovie.com/

komment

Címkék: új rendező dokumentumfilm 2pac 2013 makaveli tupac amaru shakur 7dayz the movie gobi m. rahimi made niggaz

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr894936577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása