Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

2012. Karácsonyi Meglepetés

2012.12.25. 09:34 MCLetEmSee

 

Ismét Karácsony, ezért úgy gondoltam meglepem a Tupac Blog olvasóit egy nagyobb fordítással. Tavaly Karácsonyra már lefordítottam Tupac karácsonyi interjúját, így idén a fa alatt ismét - ha nem is egy, de kettő - interjú fordítás lesz!

 

Az egyik a híres VIBE interjú, ami csak pár éve került ki teljes terjedelmében a közönség elé. Pac itt több érdekes témát boncolgat: Biggie-ről, az édesapjáról, a vallásról... stb. Egy erőteljes és érdekes interjú!

 

A másik pedig egy rádióinterjú, ami talán az egyik utolsó amit valaha csinált. Itt is beszél Biggie-ről, a pénzről, a Killuminatiról, jövőbeli terveiről... egy mély beszélgetés lesz a végén belőle.

Ezúton is köszönöm a Tupac Blog olvasóinak egész évi kitartó figyelmüket, itt és a blog facebook oldalán is! Ígérem nem állok le, jönni fognak jövőre is a Tupac zenék, interjúk, fellépések lefordítva, magyar felirattal! ;)

 

 

Az Utolsó Interjú 7 részben

 

 

 

 

A VIBE Interjú 6 részben

 

 

 

 

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kíván:
MCLetEmSee, a tupac.blog.hu szerkesztője

 

  

komment

Címkék: fordítás interjú interview 2012 magyarul hosszú 2pac mcletemsee karácsonyi meglepetés makaveli magyar felirattal tupac amaru shakur vibe interjú az utolsó interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr14973214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása