Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Tupac Születésnap: A Börtön Interjú (Magyar Felirattal)

2013.06.16. 08:12 MCLetEmSee

Tupac Shakur ma lenne 42 éves. A rap királya ma látta meg a napvilágot 1971-ben. Gondolkodtam hogy idén mivel lehetne megünnepeli Pac születésnapját és egyszerűen nem lehetett más mint egy interjú. Nem is akármilyen interjú... a Börtön Interjú. Rengeteg e-mailt és hozzászólást kaptam az elmúlt hónapokban hogy ezt az interjút nem tudnám-e lefordítani. Nem volt egyszerű munka. A dalszövegekkel ellentétben, itt nem volt meg az angol szöveg, így mindent hallás után fordítottam. Eleinte csak az időt néztem hogy mennyi van még vissza, majd magával ragadott Pac. Be kell vallanom, eddig még én sem néztem végig azelőtt, de így volt a legjobb. Tupac ebben a 43 perces interjúban annyira megnyílik és hozza a tőle megszokott őszinteségét, ráadásképp érdekes dolgokat mondd szinte mindenről - megállás nélkül! :D

 

Tupac-ot 1993 Novemberében tartóztatták le szexuális visszaélés gyanújával és 1995-ben 4 és fél év börtönre ítélték. Börtönbe vonulása előtt, 1994. Novemberében 3 ember támadta meg New York-ban és 5 lövést is kapott. A nyilvánosság közel 20 évvel később tudhatta meg kik voltak az elkövetők. Pac viszont tudta kik voltak, több számában is megemlítette a nevüket. Pár hónappal börtönbe vonulása után Suge Knight kifizette az óvadékot, cserébe Pac aláírt a Death Row-hoz és a többit már ismerjük.

 

Amit viszont még nem ismerünk, az az hogy Pac hogyan töltötte az idejét ezalatt a pár hónap alatt, beszél a Me Against The World albumáról, a fiatalkori bűnözésről, bandázásról, az AIDS elleni harcról és még sorolhatnám.

Kaját és piát előkészíteni, itt a 43 perces Börtön Interjú:

 

 

 

 

 

 

 

vagy kattints ide az Indavideós linkért



Remélem élveztétek ezt az interjút és mindenképp öntsetek egy kis piát Pac-ért ezen a napon!



Boldog Születésnapot 2Pac!

 

   

komment · 1 trackback

Címkék: blog magyarul 2pac makaveli magyar felirattal tupac amaru shakur hungarian subtitles börtön interjú prison interview uncensored and uncut cenzúrálatlan és vágatlan can u get away

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr155361993

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.26. 14:02:33

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása