Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Quentin Tarantino nagy 2Pac rajongó

2014.08.03. 19:30 MCLetEmSee

 Tarantino jelen volt a 2014-es Comic-Con fesztiválon, ahol feltehettek kérdéseket a zseniális rendezőnek. A Django Unchained-el kapcsolatban volt egy kérdés Tupac-ról.

A Djangoban szereplő Tupac számhoz kapcsolódva, nagy Tupac rajongó vagy?

QT: Igen az vagyok és ő is rajongója volt nekem. Emlékszem hogy ő és Snoop Dogg egy filmvállalatot kezdtek létrehozni és tartottak egy sajtótájékoztatót ahol bejelentették terveiket és ezt mondták: "Megszerezzük Quentin Tarantino-t hogy egy filmet csináljon nekünk." Amikor találkozott Tupac édesanyjával, Afeni azt mondta: "Igen, imádta Quentin Tarantino filmjeit, nagyon boldog lett volna ha szerepelt volna egyik filmjében." A dalválasztással kapcsolatban ami történt az az volt hogy amikor találkoztunk a lemezcéggel, felraktak egy kiadatlan számot, mi meg betelefonáltunk és azt kérdeztük: "Használhatnánk ezt?" és azt válaszolták: "Ha megegyezünk, akkor használhatjátok és ha az édesanyja is beleegyezik."

Így született meg a Unchained (The Payback/Untouchable) című szám.

forrás: The Guardian

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr836570903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása