Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Hivatalos Tupac Mixtape hamarosan?

2014.11.12. 11:10 MCLetEmSee

Tupac több évvel halála után is hatással van a társadalomra. A Tupac Amaru Shakur Foundation, 1997-ben alapította édesanyja, Afeni Shakur, új számokat ígér a jótékonyság nevében.

Mielőtt elkezdenétek egy "teljes Tupac albumról" fantáziálni, a beígért single  - ami a 2pac.com-on lesz elérhető $.99-ért - legfőképpen hip hop sztárok közreműködéséből fog állni és minden pénz a Tupac Amaru Shakur Center for the Arts-hoz fog kerülni.

Kamil “Muszamil” Beale és Dame Grease együtt fognak dolgozni az alapítvánnyal, nem csak egy szám erejéig, hanem egy bónusz mixtape-en is, különböző rapperek közreműködésével.

forrás: Vibe.com

Update: Közben az MTV.com kiderítette hogy nem fognak megjelentetni single-t a projekt megjelenése előtt. Megjelenési dátum még nincs, szóval érdemes lesz figyelni a 2pac.com-ot vagy minket a facebookon.

Saját megjegyzés: Sok jóra nem számíthatunk. Merem remélni hogy csak felmérik a terepet, mennyire lenne jövedelmező később esetleg egy normális album kiadására. Nem hiszem hogy a rapműfaj egyik legtermékenyebb előadójától nem tudnának összehozni egy albumot vagy mint a mostanában megjelent Elvis Ultimate kiadás mintájára egy Tupac Ultimate Box-ot kiadni, tele az összes dalával, eredeti formájában. Tényleg ennyire nem lenne rá igény?

komment

Címkék: hírek hivatalos mixtape 2014 2pac afeni shakur

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr946890151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása