Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

2018-as Ayanna Jackson interjú

2018.02.06. 14:32 MCLetEmSee

tupac-haitian-jack-and-ayanna-jackson.jpg

Tupac, Ayana és Haitian Jack a hotelszobában

 

1993. Novemberében Tupac Shakurt letartóztatták majd később letöltendő börtönre ítélték szexuális erőszak vádjával. Ayanna Jackson először állt kamera elé hogy interjút adjon a VLADTV-nek. Ezelőtt a Source-nak illetve a Vibe magazinoknak adott interjút arc nélkül. Ebben a többrészes interjúban Ayanna elmondja, hogy látta az All Eyez On Me filmet. Abban az időben 18-19 éves volt és Tupac-al először a klubban találkoztak. Ayanna egy átlagos rajongónak mondta magát. Tupac-ot neki egyik ismerőse mutatta be. Így emlékszik vissza ez első interakciójukra:

 

Az interjú több részes ezen a linken megnézhetitek teljes egészében

 

Tupac és Ayanna egy new york-i klubban voltak, amikor a rapper mögé ment és kezeit a lány farzsebeibe rakta, majd táncoltak és csókolóztak. Később 2Pac a táncparkett közepén lenyomta Ayanna fejét, hogy „lecumizza” Pac-ot, de a lány nem tette meg. Később a rapper rákérdezett, hogy elmennek-e valamerre lógni, a lány beleegyezett. A hotelbe mentek, ahol Tupac lakott és beszélgettek, csókolóztak majd aznap este 2-3 alkalommal szexeltek. Másnap reggel 5-kor Tupac-nak el kellett mennie a Túl a palánkon (Above The Rim) forgatására, megkérdezte a lánytól hogy ott alszik-e vele aznap este. Ayanna ott aludt. Reggel 2Pac hívott Ayanna-nak egy kocsit, a lány ott hagyta neki a telefonszámát és hazament. Később egyszer beszélgettek telefonon. Aztán 2Pac menedzsere (Charles Fuller) felhívta Ayanna-t hogy Pac kérdezi, van-e kedve lógni vele. Volt, hívtak neki kocsit, együtt lógtak. Körülbelül 2-3 alkalommal találkoztak az eset előtt és nem volt mindig szex a vége.

Az eset napján ott voltak a rapper mellett még Nigel (róla keveset tudunk), Haitian Jack, Charles Fuller (Pac menedzsere) illetve Trevor (róla is keveset tudunk) is egy hotelszobának a nappali részében. Ayanna nem ismerte sem Nigelt sem Tervort, sem Haitian Jack-et. Tupac és Ayanna bementek a hálószobába, ahol a lány masszázst adott neki. Majd 2Pac-al csókolózni kezdtek fekvő pózban, Ayana felül, Pac alul. Egyszercsak mindenki bejött a hálóba. A nő elmondása szerint 2Pac lefogta a hajánál fogva és magához szorította csókolózás közben. Nem tudott mozogni. Ayanna állítása szerint 2Pac a következőket mondta: „Annyira szeretlek, úgy döntöttem megosztalak velük”. Próbálta elfordítani a fejét a lány, de nem tudta. A többiek elkezdték letépni Ayanna ruháit. Itt a nő azt mondja volt szex Tupac-al és a többiekkel nem, azok taperolták. Később a nő helyesbít és azt mondja nem volt szex Tupac-al. Amikor rákérdez a riporter, azt mondja, hogy „nem szex volt, hanem erőszak. Nem látta pontosan kik voltak ott, de Haitian Jack-et felismerte. Tehát 2Pac, haitian Jack és Trevor erőszakolták meg, Charles Fuller nem.

arrested-photos-1.jpg

arrested-photos.jpg

tupac-1994-arested.jpg

arrested-photos-2.jpg

Tupac letartóztatása

 

Tupac oldala a történetnek a hotelszobában történtekről:

 

Volt masszázs, csókolózás. A rapper azt hitte „cumizni” akar Ayanna. Egyszercsak bejöttek a többiek, Pac és a lány is lefagyott. Sem ő sem Ayanna nem szóltak semmit. Ha Tupac szólt volna, hogy miért jöttek be, úgy tűnt volna, hogy az ő barátnője. De mivel Ayanna sem szólt, így ő sem. Elkezdik fogdosni a lány fenekét, majd taperolni. Nigel azt mondja: „Vedd le a bugyiját!”. Itt 2Pac felugrott az ágyból, majd kiment a szobából.

Ayanna azt mondja az interjúban, hogy nem ismerte Haitian Jack-et. Az eset után bement a fürdőbe, haza akart menni, de Charles Fuller nem engedte, ordított vele Ayanna. Felöltözött, rendbe hozta magát, kiment. A nappaliban találkozott 2Pac-al, akire ráordított hogy tehette ezt. Tupac azt mondta Charlesnak: „Vidd ki innen ezt a picsát!” Lement a hotel kijárata felé és a szembe jövő emberek észrevették, hogy a ruhái szét voltak tépve. Megkérdezték minden rendben van-e, ekkor elkezdett sírni. Szóltak a biztonságiaknak. Nem akart hívni rendőrt, haza akart menni minél előbb. Kikérdezték a lányt, majd lementek a lobbiba. Addigra rendőrt hívtak. Meglátta Tupac-ot és a többieket kijönni a liftből; kérdezték, hogy ők voltak-e. Azt mondta igen. Letartóztattak mindenkit, akik a hotelszobában voltak.

 

Tupac a kihallgatás után

 

A Source-nak adott interjúban Ayanna a következőket mondta:

Szerinte a rendőrség ráment 2Pac-ra, ugyanis pár nappal ezelőtt az eset előtt volt az atlantai lövöldözés ítélete, amiben két rendőrre rálőtt Tupac és felmentették. Ayanna a Source interjúban azt mondja, hogy az ő esetét használták, hogy elkapják végre a rappert.

Most azt mondta, hogy

fiatal volt és nem látta át a dolgokat”.

Rá közel egy évre Ayanna elköltözött az akkori otthonából, mert a média nem hagyta békén. Tupac-nak felajánlottak próbaidőt, de az állítólag visszautasította. Ezt a nő nem tudta.

Tupac azzal védekezett, hogy akkoriban volt neki egy másik barátnője és féltékenységből vághatott vissza így Ayanna. Erre a nő azt mondta, nem tudott erről.

Rá egy napra rálőttek a Quad Studióban 2Pac-ra. A rapper bekötött fejjel jött az bíróságra. Szodómia, illegális fegyvertartás alól felmentették, viszont szexuális bűntett (erősen fogta meg a fenekét) miatt elítélték. A menedzsert is, aki nem volt ott a hálószobában, 4 hónap letöltendőre és 5 év próbaidőre ítélték.

e6dcccd4eca5c7dc3b1d35c8a35d4aea.jpg

Tupac a lövöldözés után megjelenik a bíróságon

 

Az ítélet kihirdetése előtt 2Pac könnyek között kért bocsánatot Ayanna-tól és ezt mondta:

Nem kérek bocsánatot egy bűncselekményért. Remélem idővel előlépsz és elmondod az igazságot. Ártatlan vagyok

Erre Ayanna ebben az interjúban azt mondta, hogy azért kért bocsánatot, mert tudta mit csinált és hogy ő vitte oda a hotelbe. Szerinte Pac úgy érezhette nem tud beavatkozni, amit a körülötte lévő emberek csináltak.

Majd Tupac a bíróhoz fordult és ezt mondta:

 

 

 

Az eset alatt Tupac mellett ott volt még Haitian Jack is, akire Ayanna azt állította, ő is megerőszakolta. Érdekes módon Haitian Jack-et külön tárgyaláson a hotelszobában talált illegális fegyver miatt elítélték, 1000 $-os bírsággal, viszont a nemi erőszak alól felmentették… Erre Ayanna az interjúban annyit mondott 

„Nem tudta”

Az interjúnak még nincs vége, még várjuk a VLADTV-t hogy megossza a YouTube csatornájukon. Amint megjelenik ki lesz egészítve a poszt az új információkkal.

Mindenekelőtt, elítélendő, ami a fentiekben a 18-19 éves lánnyal műveltek. Legyen az bárki, aki egy nő beleegyezése nélkül erőszakkal kényszerít rá bizonyos dolgokra, az rohadjon meg a börtönben.

Mindenesetre, látva az interjút, a személyes véleményem szerint a nő valószínűleg elhallgat pár dolgot. Továbbá, nem vagyok egy testbeszéd szakértő, de sokszor a mozdulatai, tekintete azt sugallják, hogy valamit eltakar és amikor szembesítik egy-egy fontos történéssel, csak annyit mond, hogy „Ez nekem új hír” vagy „Ezt nem tudtam”, „Nem tudom”.

Hogy Tupac-ot törbecsalták? Tekintve hogy nem sokkal az eset után rálőttek, még nagyobb zavart okozott és okoz mind a mai napig a fejekben ki kivel hogyan és miért csinált. Tupac mindenesetre úgy érezte átverték, kihasználták és ebben az esetben akkor ő nem érezte magát bűnösnek. Végül az ítélet szerint "erősen fogta meg a fenekét", Tupac-ot leültették, viszont Haitian Jack-et, aki (ahogy Ayanna ebben az interjúban elmondta) erőszakot követett el rajta, 1000 $ pénzbírsággal megúszta.

Sajnos Tupac már nincs itt, hogy tisztázza ezt az esetet ma. Őt már csak Isten bírálhatja. A történet többi szereplőjét pedig később.

forrás: VladTV

komment

Címkék: jack interju birosag jackson itelet eroszak tupac 2pac shakur 2018 makaveli haitian ayanna

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr9813639154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása