Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Naughty by Nature visszaemlékszik a 'Mourn U Til I Join U' számra

2011.11.17. 12:04 MCLetEmSee

 
A Naughty by Nature frontemberével készített interjút a HipHopDX.com. Treach jó barátja volt Tupac-nak és halála után készítettek egy dalt az emlékére. Erre a számra emlékezik vissza Treach...


DX: Treach, idén volt a 15-ik évfordulója hogy 2Pac eltávozott. A te dalod, a "Mourn You Til I Join You" az egyik legjobb tribute-nak számít. Milyen érzés tudni hogy 15 év telt el halála óta?

Treach: Az mindig fáj ha az egyik tesód távozik, főleg ha úgy ismerted az illetőt még mielőtt fel került volna a csúcsra, szegényen, aztán hirtelen feltört. A statisztikát nézve azok akik bejutottak az iparba és berobbantak, világszerte ismertté váltak, híresek, gazdagok, és elismertek lettek, közülük egy ilyen embert elveszíteni mindenképp szégyen. Mindig belegondol az ember. Úgy vagy vele hogy, “Mi van ha? Mi van ha? Mi van ha?” Meg, “Azt kívánom hogy bárcsak itt lenne,” főleg egy olyan tehetség amilyen ő volt. Tudtam hogy mennyivel többet tudott volna még nyújtani. Nem volt neki lehetősége a végzete miatt.

DX: A "Mourn You Til I Join You"-ban nagyon mélyen beleéled magad. Te levetkőzöd magadról a rapperek nehéz sorsát, és olyan őszinte leszel amennyire csak tudsz az érzelmeiddel kapcsolatban. Nem sok MC van aki ilyen megható tribute-ot készít manapság. Vannak akik csak megemlítik őket egy-egy dalban, de nem szentelnek rá egy teljes dalt. Szerinted miért van ez?

Treach: Nem tudom. Azt tudom hogy ez egy más korszak. Ez inkább egy "én, én, én" korszak. Ez nem szól a másikról. Inkább arról szól hogy "én vagyok az aki mindenki mást felülmúl, aki az ismert". Sokan vannak akik pár sor erejéig megemlékeznek és egy kevés dolgot, de aztán tovább mennek. Mi abban a korszakban voltunk ahol több tisztelet és lojalitás volt az első naptól egészen a végéig.

DX: Maga a szám bonyolult és rendkívül részletes. Minden amit megemlítettél úgy volt ahogy megtörtént vagy ez egy film adaptáció szerűen történt ahol egy-két dolgot megváltoztattatok a szórakoztatás miatt?

Treach: Áh, minden pontosan úgy történt. Sőt, töredéke sem volt benne. Érted hogy mondom? Nem rakhatsz bele évek és évek dolgait arról akit ismersz és barátságát egy három perces dalba. Mindenképp pontos, de ahogy mondtam nem volt benne az összes.



És élőben:


 

komment

Címkék: magyar hír u rap i you by nature amaru tupac hip hop shakur join naughty til treach 2pc mourn

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr343389491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása