Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Nemsokára érkezik egy új 2Pac album

2015.03.30. 11:39 MCLetEmSee

kép: Paramount/Everett

Ezelőtt még ki nem adott felvételek fognak újként megjelenni Tupac Shakurtól, most hogy az új cég elkezdte kezelni az elhunyt rapper örökségét.

Shakur édesanyja, Afeni 2013 óta kezdett el a JAM, Inc-el dolgozni és minden zenéhez hozzáférést adott. A cég eddig többek között Michael Jackson, a Doors, Janis Joplin és Otis Reddinggel dolgozott, örökségüket kezelve.

A JAM tulajdonosa, Jeff Jampol azt mondta átnézte az összes "kiadatlan zenét, kiadott zenét, remixeket, eredeti demókat, írásokat, forgatókönyveket, terveket, videóanyagokat és verseket." Annak ellenére hogy rengeteg posztumus Tupac album jelent meg a rapper 1996-os halálát követően, még mindig sok kiadatlan anyag van. Jampol úgy fogalmazta meg a cége elképzeléseit mint "egy teljes újraindítást."
"Néhány [anyag] részletekben van, néhány elkészült állapotban, néhányuk jó, néhányukra munka vár," mondta Tom Whalley, aki leszerződtette Shakurt az Interscope-hoz és most együtt dolgozik a Jampollal a projekten. "De azt gondolom a munka amit félbehagyott, ki lehet egészíteni és megéri hallani a rajongóinak."

Powerrade, "A betonból nőtt rózsa"

Az egyik első lépések egyike a nemrég megjelent Powerade reklám, amiben Tupac beszél a "betonból kinőtt rózsáról", a "Mama's Just A Little Girl" (Magyar Felirattal itt) című számában. A másik Kendrick Lamar és Tupac párbeszéde a "Mortal Man"-ben, amit egy 1994-es interjúból raktak össze.

Kendrick Lamar és Tupac Shakur beszélgetnek, Mortal Man

Whalley azt mondta olyan projektet képzelt el, amit Bob Dylan Lost on the River: The New Basement Tapes albumjával csináltak, amiben más zenészek "elveszett" Dylan szövegeket énekeltek, amit ő írt.

A projekt többi része a rapper Grammy Museum kiállítása és életrajza lesz. Jampol jelenleg tárgyal az íróval ez ügyben, akiről annyit mondott hogy "egy nagyom komoly író".

 

forrás: RollingStone

 

 

komment

Címkék: album új jam tupac 2pac 2016 tupac amaru shakur rollingstone jeff jampol

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr387319426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása