Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

2Pac verse az új Ford reklám szlogenje

2012.11.21. 10:16 MCLetEmSee

*DEARBORN, Mich. – Ki gondolta volna?! Ford és Tupac Shakur remek kombinációt alkotnak.

"Egy Rózsa" nevű kampány most debütált és egy TV reklámot is készítettek, amiben a Ford készítői létrehoznak egy úttörő gyártmányt, kivésve egy hatalmas betontömbből egy teljesen új közepes méretű szedánt. A reklámban Andre Royo szerepel az HBO sorozatából, a “Drótból,” és hangalámondással elszavalja a korán elhunyt Tupac Shakur versét, “The Rose That Grew from Concrete (A Betonból Nőtt Rózsát)”

A teljesen új Ford Fusion egy úttörő járműve a Fordnak,” mondja Shawn Thompson, a Ford managere, Multicultural Marketing. “A fiatalon elhunyt Tupac Shakur verse, “A Betonból Nőtt Rózsa,” tökéletes leírása az új Fusion designjának. Ahogy le van írva a versben szavakkal, a Fusion egy egyértelmű bizonyosság arról hogy mire vagyunk képesek, ha megtartjuk álmainkat".

poem.jpg

 

 

 

forrás: http://www.eurweb.com/2012/11/ford-motor-company-taps-tupac-shakurs-poetic-genius/

  

komment

Címkék: reklám magyar ford the that rózsa magyarul rose amaru from tupac fusion nőtt felirattal 2pac shakur concrete 2013 betonból szlogenje grew

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr834917869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása