Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Ma halt meg 15 éve Tupac Shakur

2011.09.13. 01:31 MCLetEmSee

 1996. Szeptember 7-én meglőtték Tupac Shakurt Las Vegasban, rá a 7-ik napon belehalt sérüléseibe. Huszonöt éves volt. Mindössze ennyi idősen hihetetlen karriert futott be: többszörös platina albumok, a legtöbbet eladott albumszám, slágerlistákon Top 10-ben 5 száma is szerepelt. Vajon ha még ma is köztünk lenne, hogyan alakult volna rapszakma?


Idén lett volna 40 éves 2Pac, és ennek tiszteletére az XXL Magazine szeptemberi számában csak Pac-ról volt szó. Az első oldalon egyből egy arcképet látunk, ami a 40 éves rappert mutatja. 
Egy ikon a zenei világban, csak úgy mint Elvis Presley, Jimi Hendrix, Bob Marley vagy Michael Jackson. Tupac Shakur, 15 éve... nyugodjék békében!

Elismerések:

  • 2005-ben a Rolling Stones Magazine 6-ik helyre szavazta Tupac-ot mint a 'minden idők 100 halhatatlan előadója' az olyanok mögé mint Elvis vagy Lenon.
  • MTV a 2-ik helyre szavazta a 'Minden idők legjobb MC-ei'
  • Shakur bekerül a 'Hip-Hop Hírességek Csarnokába' 2002-ben
  • VH1 '50 Legjobb Hip Hop Előadója' a 3-ik helyre sorolta
  • 2003-ban MTV '22 Legjobb MC-ei' közé került mint az 1. helyre, ahol is a nézők szavaztak
  • A Vibe magazin olvasói megszavazták "valaha élt legjobb rappernek"



     

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr993222238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása