Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

2Pac hivatalos szerződése a Death Row-hoz

2012.02.09. 14:07 MCLetEmSee

Felszínre került 2Pac szerződése a Death Row-hoz. Legalábbis mások azt mondják hogy ez semmi újdonság, ez benne van a Tupac Shakur Legacy könyvben. Ép pl. még nem olvastam a könyvet, nem is tudom beszerezni, úgyhogy ez új infó nekem :D

Szó szerint nem fordítom le, nagyjából arról szól hogy 3 album erejéig írt alá (az 'R U Still Down', 'America's Euthanaisa' - később ebből lett az 'All Eyez On Me', és 'Névtelen utolsó album' - ami végül a '7Day Theory' lett. Plusz érdekesség hogy a 'Live 2 Tell' film forgatókönyv amit 2Pac a börtönben írt, azt is tervezték megfilmesíteni (amiről azt mondták hogy szeretnék megcsinálni a filmet, de ki tudja hogy lesz-e belőle valami...), könyvben kiadni. Ez az első kézirat, a többi 4 oldalas kézirat a hivatalos szerződés (és ezt nem tudom rendesen elolvasni... :D ) Köszönet a Truth About Tupac oldalnak a szkennekért!

page1rxmini.jpg
phpiwFbukAM.jpg

page3fcmini.jpg

page4bemini.jpg

page5zzmini.jpg

komment

Címkék: 2pac tupac amaru shakur szerződés makaveli 1995 death row kiadó records börtön zene média

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr474083860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása