Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Tupac édesanyja kész fiának 'Teljes munkáját elérhetővé tenni'

2013.03.19. 15:10 MCLetEmSee

Az elhunyt rapper örökségét ezentúl a Jampol Artist Managment kezeli

 

Tupac Shakur örökségét a Jampol Artist Managent kezeibe adták és az elhunyt rapper édesanyja jelzi hogy több zenei anyag fog megjelenni .

Shakur édesanyja, Afeni Shakur, az örökségének tulajdonosa és megalapítója a Tupac Amaru Shakur Foundation-nek, nyilatkozta: "Úgy gondolom a mi felelősségünk biztosítani azt hogy Tupac teljes lényének munkája elérhetővé váljon rajongóinak. A fiam annyi befejezetlen darabot és még több befejezetlen ötletet hagyott hátra. Felhasználva tervrajzait amit hátrahagyott nekünk, elkötelezettségemnek érzem hogy beteljesítsem a munkáját."

Tom Whalley, a kiadó igazgatója (aki elsőként igazolta le Tupac-ot annak idején) fog együtt dolgozni a Jampol Artist Management-el.

Jampol Artist Management felügyeli majd a licenszt, ruhát és más vállalkozásokat az egész médiában világszerte aminek bármi köze is lesz Shakur zenéjéhez, filmjeihez, nevéhez.

A JAM alapítója és elnöke, Jeffrey Jampol olyan névsorba rakja Shakur-t amiben már a Doors, Janis Joplin, Otis Redding, Peter Tosh és Henry Mancini is benne van. Ő szokott végezni tárgyalásokat Michael Jackson örököseivel is.

"A mi felelősségünk - és kiváltságunk - hogy biztosítsuk a rajongók új generációjával hogy tapasztalataikkal Tupac zenéjének erejét, ötleteit és történetmesélését folytassuk" - nyilatkozta Jampol.

Afeni Shakur jelezte hogy Jampol "találni fog innovatív utakat hogy megtartsa zenéjét, üzenetét és életben tartsa örökségét."

 

forrás: Billboard.com

 

  

komment

Címkék: hírek idézetek új magyarul 2pac 2013 makaveli magyar felirattal tupac amaru shakur afeni shakur jampol entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr865148139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása