Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

(18+) A Tupac Szexvideó Mizéria - III. Rész

2011.10.07. 14:04 MCLetEmSee

Elmúlt két alkalommal megtudtuk hogy felszínre került a legendás rapper intim videója. Egy ismeretlen azzal jelentkezett a TMZ-nél, hogy tulajdonában van a még 1991-ben felvett videó, és jelenleg 2 pornóoldal is tett horribilis összegű ajánlatot. Tupac családja most közbelépett...

 Végre Tupac családja is állást foglalt ezzel a hírrel kapcsolatban. Méghozzá keményen! A TMZ hír lefordítva:

 

"2Pac 1991-es szexvideója SOHA nem fog napvilágot látni ... a rapper családja szerint, ugyanis PERREL fenyegettek meg bárkit aki terjeszteni próbálja a videóanyagot. 

TMZ beszélt a 2Pac birtok szóvivőjével, aki NAGYON tisztán elmondta: " Beperelünk bárkit, aki el próbálja adni a Tupac videót."

A szóvivő ragaszkodik ... csak a birtoknak van joga engedélyezni Tupac anyagot felhasználni kereskedelmi célra ... és NEM fog a szexvideó bármiféle formában megjelenni. 

Megtudtunk Tupac édesanyja, Afeni Shakur tart a kazettától -- és megmondta a szóvívőnek: "Állítsák fel a jogi képviselőket, mert nem fogjuk hagyni akárki is kirakja."

A szóvivő elmondta ... a birtok meg próbálja tudni hogy kicsoda reklámozza a kazettát úgy, hogy azonosítják a filmen megjelenő személyeket, beleértve a főszereplő hölgyet, aki valószínűleg az egyik vádlott lehet."

 

Ezek szerint ezzel még koránt sem lesz vége a mizériának... és a TMZ sajnos még jobban fog nyomulni, csak a hírhajhászás miatt... szép kis marketing.

 

forrás:http://www.tmz.com/2011/10/05/tupac-shakur-sex-tape-estate-lawsuit-threats-sue-sell-marketing/#.To7i0N7_mxo

komment

Címkék: videó per rapper szexvideó tupac rész mizéria 2pac iii. shakur pac tmz afeni

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr13285253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása