Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

"The Education of Tupac Shakur" - egy nem hivatalos projekt

2012.11.01. 21:12 MCLetEmSee

A minap felröppent több fórumon is hogy készülődőben van nemcsak egy album, de egy dokumentumfilm 2Pac-ról. Az album valószínű hogy a dokumentumfilm soundtrack-je lesz, amibe már bele is tudunk hallgatni és úgy tűnik hogy lesz benne OG (eredeti) verzió is és kissé remix-el megspékelt, egyfajta OG érzést kölcsönző (OG Vibe) dalok. Maga az album november 6-án fog megjelenni.

"A hűséges 2Pac rajongók világszerte 1996-os halála óta várják ezt a Ghetto Gospel albumot, amin ezek a számok megmaradtak eredeti formájukban. Az évek alatt néhányuk megjelent, de mint feldolgozott remixekként, sosem az eredeti formájukban. Ghetto Gospel bemutatja ezeknek a számoknak azt a verzióját ahogyan az elő lett annak idején állítva, megírva és felvéve DJ Impossible és 2Pac által, abszolút úgy ahogyan azt ki akarták adni. Ezek a számok 2Pac egyik legjobb dalai, amik megtestesítik az igaz szenvedélyét és esszenciáját 2Pac-nak és hogy miről is beszélt. Élvezd amint belehallgatsz a Történelembe."

Kissé erős szavak... nézzük hogy pontosan miből is áll ez az album...

Az album teljes listája:

  1. Soulja's Revenge - OG
  2. What Goes On (In The City) - kiadatlan, netre kiszivárgott
  3. Don't U Trust Me? - ez egy remix lehet
  4. Resist The Temptation - OG
  5. Changes Feat. Roniece - remix
  6. Black Cotton (Feat.Mouse Man) - remix, de hasonlít az eredeti verzióra
  7. Flex (Feat.Thorough Heads) - kiadatlan és nem remix
  8. Ghetto Gospel - remix
  9. DopeFiend's Diner - remix
  10. Cn2 - a Crooked Nigga Too, de remix, ami az OG-hoz hasonló
  11. N.I.G.G.A (Never Ignorant Getting Goals Accomplished) (Feat. Mouse Man & Mopreme Shakur) - remix
  12. Break Em Off (Feat.Dub C,Money B & Deb) - kiadatlan

 

El lehet mondani hogy nem egy rossz album lesz, még ha nem is hivatalos és a kiadó állítása ellenére többnyire remixek és OG Vibe-ok, de végre TÉNYLEG van valami mozgolódás a 2Pac színen... még ha 2-3 szám az ami igazán érdekes. Lefordítottam az infót amit ez az ismeretlen kiadó ír a teljes projektről:

 

"Egy DVD dokumentumfilm, Soundtrack, 2 DVD Videókkal & Hangoskönyv.

“THE EDUCATION OF TUPAC SHAKUR (The Birth of a Legend)”

‘The Education of Tupac Shakur, Birth of a Legend (Tupac Shakur Tanításai, Egy Legenda Születése)” életre kelti zenei és társadalmi idejét a Legendás Zenésznek, Pop Média Ikonnak, Népi Hősnek, Legsikeresebb előadónak és minden idők legtiszteltebb Hip Hop Előadó/Rapperjének és tehetséges Színészének. Ez egy őszinte, komolyan humoros, szórakoztató és jó feelingű történet, amit rajongóinak milliói Világszerte vártak mióta fizikailag itt hagyott minket 15 évvel ezelőtt.

Dokumentumfilmünk első kézből nyújt hamisíthatatlan tényeket 2Pac-ról, amit közeli barátai, családja, és kortárs zenészei nyújtanak. A lecsupaszított valós verziót mutatja be a legendáról, mielőtt legenda lett és útját a legendává válás felé. Felfedi valódi nyers természetét, útját a siker felé, példátlan munkai etikáját, elképzeléseit, a korai imidzsét (17 évesen), amiből sajnos nem maradt túl sok fenn. Más dokumentumfilmek 2Pac-ról másod- harmadkézből származnak és elferdített média ábrázolások, kiragadt interjúk.

Ez a darab elvisz egy fergeteges utazásra, a fiatal 2Pac mellett érezve magad, ahogy a Digital Underground-al lép fel, a stúdióban, a backstage partikban, a turné buszban (a koncert előtt és után). A partikra, a telezsúfolt Hotelekbe, amikbe megszámolatlan hölgytömegek próbáltak bejutni, és akiket kiválasztottak hogy feljuthassanak azokba a szobákba ahol a turnézó zenészek egész éjjel buliztak. Ezalatt a csodás időszak alatt volt mindez, amit ma a Hip Hop/Rapzene Aranykorának nevezünk, a hatalmas stadion turnéik, amik a Világ körül voltak, köztük sok híres rapcsapattal mint a Public Enemy, Big Daddy Kane, NWA (Ice Cube, Dr. Dre, Eazy E, stb.), Heavy D, Queen Latifah és sok-sok más.

Ez a történet már sokat váratott és el kell hozni a nagyközönség elé. Eddig csak történetfoszlányokat és városi legendákat hallhatott a nagyközönség éveken keresztül. Ezek a történetek többnyire dédelgetett emlékek azoknak az elméiben akik voltak olyan szerencsések hogy részt vehettek Tupac Shakur életében, ami most napvilágra kerül.

A DVD eddig sohasem látott ritka fellépést tartalmaz róla és a stúdióban való munkájáról; a soundtrack tele kiadatlan 2Pac számokkal, olyan előadókkal akik részt vettek vele a turnéin; és 2 DVD, tele videoklipekkel és kiadatlan videókkal."

 

Elég nagy szavak, magasra tették a lécet, reméljük hogy nem fogunk csalódni... már ha egyáltalán az Amaru engedni fogja ezt a nem hivatalos projektet megjelenni. Ha maga az album nem is akkora nagy szám, de a dokumentumfilm és a 2 DVD-nyi videóanyagra azért kíváncsiak vagyunk (ha igaz amit állítanak)!

 

*UPDATE*

 

Kiszivárgott az album és kiderült hogy szinte mind remix... a Soldier Like Me/Soulja's Revenge, What Goes On (In The City), Felx, Resist The Temptation és a Break Em Off kivételével - ezek mind eredetiek, kicsit jobb minőségben. Ami fontos az a Soldier Like Me/Soulja's Revenge, mert még nem jelent meg teljes eredeti formájában. Végül is nem egy rossz album, de egy nem hivatalos megjelenéstől többet szerintem ne is várjunk. Hogy lesz-e valami a dokumentumfilmből, az majd idővel kiderül.

forrás: http://vtribemedia.com/FUTURE__PROJECTS.html

komment

Címkék: cd dvd projekt 2012 megjelenés 2pac makaveli tupac amaru shakur THE EDUCATION OF TUPAC SHAKUR (The Birth of a Legend)

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr664884309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása