Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Eazy-E - Merry Muthaphuckkin' Xmas (Magyar Felirattal)

2012.12.20. 10:51 MCLetEmSee

Készült jó pár karácsonyi rapszám, de talán ez az egyik legismertebb. Most kivételesen nem egy Tupac fordítással leplek meg titeket karácsony előtt, hanem Eazy-E egyik nagy klasszikusával. Sajnos a dalszöveg nem teljes (kb. 90 %-os), mivel nem találtam egy teljes angol szöveget sem, így ne lepődjetek meg ha pár helyen egy ilyet [???] láttok. Ettől függetlenül érthető a dalszöveg...

A videó megtekintése előtt fel kell hogy hívjam a figyelmet hogy a videó 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Ugyanis... khm... hogy is mondjam :D Eazy egy másik irányból közelítette meg a karácsony szellemét XD De aki érti a poént, annak tetszeni fog ;)

Érdekesség ebben a számban hogy Eazy-E három ismeretlen nevű előadóval rappel: Menajahtwa, Buck Wheat, apl.de.ap és az Atban Klann. Ebből két előadót emelnék ki: Buck Wheat, mai nevén Will.I.Am és apl.de.ap, akik ma a Black Eyed Peas-ben nyomják. Akkoriban Will.I.Am és apl.de.ap megalapították az Atban Klann-t és Eazy felkarolta őket, majd leszerződtette a csapatot a Ruthless Records-hoz. Szóval elmondhatjuk hogy E fedezte fel őket.

komment

Címkék: zene g magyarul black eyed peas boldog karácsonyt will.i.am merry christmas apl.de.ap eazy-e magyar felirattal hungarian subtitles x-mas merry muthaphuckkin xmas eric wright karácsonyi rap

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr494973166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása