Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

(18+) A Tupac Szexvideó Mizéria - VI. Rész

2011.10.16. 23:34 MCLetEmSee

Újabb hírek a szexvideó ügyben... ismét megszólalt a Tupac birtok. Ezúttal a NOHO (előző bejegyzésben kiderül, milyen cég ez) ajánlatára válaszoltak... újra egy TMZ hír fordítása...



"Jó hír a Tupac Shakur szevideó frontján ... a Tupac birtok elkezdett tárgyalni egy potenciális befektetővel ... de nem az XXX-es részért ... csak a zenéről van szó. 

Ahogy TMZ már tudósított róla, egy másnaposság elleni italcég, a NOHO felajánlott 1.000.000 $-t a kiadatlan 2Pac számért amit rappel ... miközben kielégíti egy nagyon kedves hölgy az 1991-es felvételen. 

Források szerint, amik a tárgyalásokról szólnak ... az ajánlat akkora volt hogy felkeltette a birtok figyelmét, mert egy ember Pac családjának képviselői közül felkereste a NOHO-t és a két fél próbál dűlőre jutni. 

Az egyetlen gond csak az ... hogy a birtoknak nincs birtokában a szexvideó és nem is biztosak benn hogy melyik szám megy rajta.  

Oh, igen ... a NOHO sem hallotta a számot -- de a vezérigazgató befektet már arra a tényre hogy az egy Tupac dal ... ami az jelenti hogy király. 

Elmondásuk szerint ha a birtoknak nem sikerül megszerezni a kazettát, nekik vannak más kiadatlan Tupac dalai amiért szívesen megosztanának ... ha az ár megfelelő."

 

Annyiból jó hír nekünk, rajongóknak hogy egy (állítólag) kiadatlan dal fog felszínre törni és hogy a Tupac birtoknak van több még kiadatlan dala. A rossz hír az persze az hogy az egész a pénzről szól...

forrás: http://www.tmz.com/2011/10/16/tupac-2pac-estate-sex-tape-song-negotiations-noho/#.TptEyt7_nqE

komment

Címkék: i need szexvideó dollar tupac 6. rész mizéria vi. 2pac shakur

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr473308262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása