Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

(18+) A Tupac Szexvideó Mizéria - II. Rész

2011.10.06. 16:55 MCLetEmSee

 A TMZ legutóbb feldobta a hírt, és most azóta is ezen a híren lovagolnak...

Az ismeretlen ember akinek megvan a szexvideó több ajánlatot is kapott. Egy újabb hír fordítása a TMZ-től...

"Két pornó cég is fej fej mellett kegyetlen harcot vívnak, hogy megvegyék a jogot Tupac Shakur szexvideójának ... és a TMZ megtudta hogy az első ajánlatot már 6 számjeggyel kezdődik. 

A hír forrása a kazetta tulajdonosától van, aki elmondta ... egyik cég sem látott még semmit az anyagból ... de mindegyik komolyan gondolja a jogok megvásárlását. 

A TMZ has megerősítette ... az egyik potenciális megvásárló egy oldal, a YouPorn.com -- és a YouPorn.com fejese, Corey Price elmondta nekünk hogy az oldal hivatalos ajánlata több mint 150.000 $ a kazettáért. 

Több forrás szerint a kazetta jelenlegi tulajdonosa szerint úgy gondolja az ajánlat "nagyon alacsony" -- és csak több pénz keretében fogja kiadni kezéből az anyagot. 

A tulajdonos elmondása szerint felvette a kapcsolatot a második, nem meg nevezett pornó oldallal, aki megfogadta hogy többet ad a jelenlegi tétnél -- de csak akkor ha láthatja előbb a videót.  

Ahogy a TMZ előzőleg írta, a videóanyagot 1991-ben vették fel... és az elhunyt rapper látható rajta, aki orális szexet kap egy nőtől, miközben rappel, iszik és füvezik egy házibulin." 

 

Ráadásul azóta fényképeket is megosztott az oldal a bizonyíték kedvéért, de én nem fogok megosztani ezen az oldalon semmit. Akit érdekel keresse fel az oldalt...

Én legutóbb leírtam véleményemet, az előző részből megtudhatjátok... folytatás hamarosan..

 

forrás:http://www.tmz.com/2011/10/03/tupac-shakur-sex-tape-for-sale-offer-porn-company-deal-contract-bought-sold/#.To3DEf6Aqxo

komment

Címkék: 2. szexvideó ii. tupac rész mizéria 2pac

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr863283038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása