Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

(18+) A Tupac Szexvideó Mizéria - IV. Rész

2011.10.09. 21:06 MCLetEmSee

  Lassan mindenki megszólal a szexvideó-üggyel kapcsolatban. Az előző részben megtudhattuk a rapper családjának véleményét. Most pedig a videón szereplő rapper barátja és ugyancsak rappel, Money B szólalt meg. Egy újabb lefordított TMZ hír...

 

"Ne lepődjünk meg ha egy újabb Tupac szexvideó jön felszínre, mert a rapper aki szerepelt az elsőben ... elmondása szerint ő és 'Pac így lógtak együtt szinte "állandóan".

Money B a Digitial Underground-ból elmondta egy hollywood-i kamerásnak, hogy ő tudott a kazettáról -- amit 20 éve vettek fel -- és gondolta hogy előbb-utóbb napvilágot lát ... "Nem tudom kinek van meg, de tudtam hogy kint van valahol ... szóval nem lepett meg."

Ahogy a TMZ először megírta -- a kazettán Tupac-ot amint éppen egyik karjával átöleli barátját, Money B-t, miközben Tupac, umm ... orális figyelmet kap egy hölgytől."

 

forrás: http://www.tmz.com/2011/10/08/tupac-2pac-sex-tape-uncovered-found-money-b-digital-underground-video/#.TpHXf97_mxo

komment

Címkék: interjú b money rap szexvideó tupac hip hop 2pac shakur

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr143290386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása