Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Tupac április 22-én újra a Coachellában!

2012.04.19. 23:15 MCLetEmSee


A múlt vasárnapi (ami itthon hétfő reggelre esett) Tupac hologram újra meg fog jelenni a színpadon április 22-én a Coachellában! A nagy sikerre való tekintettel Dr Dre elmondta a TMZ-nek hogy valószínű turnéra viszi Tupac "szellemét".

DR. DRE

Én SZÍVESEN látnék egy

Jimi Hendrix Hologramot

"Dr. Dre elmondta hogy LENYŰGÖZTE mekkora sikert aratott a Tupac hologram Coachellában múlt hétvégén ... és elmondta a TMZ-nek, szeretne látni egy Jimi Hendrix hologramot Pac után. 

A hip-hop legenda a hollywoodi Boa steakhouse-ban volt tegnap este, ahol elmondta annyira feltüzelte a Tupac műsor, hogy ÚJRA előhozzák a hologramot a következő Coachella koncertre vasárnap (magyar idő szerint hétfő reggel valamikor lesz) ... és még azon is gondolkodnak hogy elhozzák magukkal Pac-ot turnéra. 

Dre azt mondta, reméli hogy a 2Pac koncert inspirálni fog más előadókat hogy feltámasszanak legendás zenészeket, mint Jimi Hendrix vagy Marvin Gaye-t."

A videó párbeszéde lefordítva pedig:

TMZ: Mit szólsz a hologramról?
Dre: Remek volt, tökéletesen sikerült. Előhozzuk most vasárnap is.
TMZ: Dre, nagy sikert arattatok ezzel a Tupac hologrammal Coachellában. Mi a tervetek a hologrammal a jövőre nézve, mi lesz később?
Dre: Még nem vagyok biztos benne, a későbbi technológiával 360°-ban is meg lehet csinálni, most lapos, szemből nézve 3 dimenziós, de... dolgozunk különböző dolgokon a jövőben. Azt gondolom mindenki imádja.
TMZ: Kiket másokat látnál Tupac és Nate Dogg mellett?
Dre: Nem tudom, talán... más előadókat, az ő kedvencüket, mint Jimi Hendrix, Marvin Gaye... meglátjuk mi lesz.
TMZ: Elviszitek turnéra magatokkal?
Dre: Gondolkozunk rajta.
TMZ: Még csak gondolkodtok rajta, még nem biztos?
Dre: Még nem biztos.

Saját tippem szerint ugyan az az előadás lesz, a Hail Mary és 2 Of Amerikaz Most Wanted, bár még nem lehet tudni, ki tudja mit hoztak össze a srácok :D És szerintem most Nate Dogg is jelen lesz hologramként, mert legutóbb valami miatt nem hozták össze.
Én most BIZTOS nézni fogom élőben (ha adja a Ustream link most hétvégén is) a koncertet.
És ti? :D 


forrás: TMZ.com

 

komment

Címkék: a koncert the coming újra dr coachella back amaru like from dead tupac 2pac hologram dre shakur fellép tmz makaveli hologramja

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr464461959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása