Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Pac Szülinap #6: Watch Ya Mouth (Magyar Felirattal)

2012.06.21. 07:00 MCLetEmSee



Ezt a számot sok évig nem hallhattuk és nem is tudhattuk biztosan hogy létező szám. Először a "The 7 Day Theory" Pac által kézzel írt tracklistjén olvashattuk, amiről ez az egy szám hiányzott. Aztán pletykák kezdtek el terjedni hogy Dr Dre-t szidja ebben a számban és egyre több infó jött elő. 


Hirtelen előkerült egy részlet a dalszövegből, majd QDIII remixének egy részlete és később a teljes dalszöveg. Ezután jött egy nagyobb áttörés, valaki telefonnal felvette a számot elejétől a végéig és kidobta a netre. Mindenki megőrült, emlékszem egy borzasztó minőségű hanganyag volt, de mindenki megőrült a fórumokon. Aztán kikerült CD minőségben a netre és hallhattuk Pac szövegét és a beat-et. Ráadásul kikerült a netre pár nappal később a 7 Day album demója, amit a kézirat alapján "3 Dayz"-ként is szoktak hívni. Az a demo egy kincs minden Pac rajongónak. Ráadásképp kikerült a netre a demónak a hátsóborítója is, ahol Biggie egy disznóként, Puffy balerínaként van és Dre... hát... asszem nincs mit magyaráznom...


Hogy Dre-re miért haragudott meg ennyire Pac? Azért mert kilépett a Death Row-ból és elkezdett egy új lemezkiadót, ráadásul a Toss It Up-nál Dre rakta össze a beat-et és amint lelépett, Pac-nak meg kellett változtatni az egész alapot. Ezért volt a Toss It Up végén a szidás Dre felé és ezért született meg ez a szám. Hogy miért nem adták ki hivatalosan albumon? Nézzétek meg a videót, a szövege elmond mindent.

  

komment

Címkék: it magyar up idézetek death magyarul amaru tupac ya watch felirattal 2pac row dre shakur mout makaveli toss

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr744590740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása