Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

2Pac Él?

2012.04.24. 14:54 MCLetEmSee

Próbáltam elkerülni egy ilyen bejegyzést, de mivel Pac-hoz már-már hozzátartozik ez a kérdés, ezért muszáj legalább egy ilyen bejegyzést megcsinálnom. Itt le akarom szögezni, ez a blog Tupac Shakur örökségét próbálja életben tartani - új hírekkel, fordításokkal, interjúkkal, cikkekkel... - és ezzel a bejegyzéssel a célom nem az hogy azt hirdessem: Tupac (fizikailag) él és visszajön.
Én is hallottam rengeteg teóriát ezzel kapcsolatban, de engem személy szerint nem győznek meg. Persze ettől függetlenül egy rajongó mit tehet? Mélyen legbelül azért én is reménykedem. Az internet tele van videókkal, teóriákkal... stb. Mivel a Coachellában megjelent hologram ismét felkeltette az érdeklődést 2Pac iránt, ezért napról napra jönnek elő az új videók, teóriák.

 

SUGE KNIGHT
Nem győzött meg
2Pac Tényleg Halott

NAGYON nagy esélye van hogy Tupac Shakur életben és jól van ... és bujkál ... annak az embernek az elmondása szerint, aki mellette volt a súlyos lövöldözésnél Vegasban, Suge Knight

Knight a L.A.-i 93.5 KDay-ben szerepelt Tattoo Cee Cee-vel ... és pumpált egy nagy adagot a hip hip zene minden idők legnagyobb városi legendájába ... hogy Tupac MEGJÁTSZOTTA saját halálát. 

Knight azt mondta az ő teóriája szerint megmagyarázza amiért a rendőrök nem találták meg a gyilkosát -- mert nem volt gyilkos. 

"Lehet a kérdés az ... Pac igazából nem is halott ... Pac valahol máshol van," mondta Knight.

Amikor megkérdezték hogy látta-e Tupac testét az 1996-os lövöldözés után, hozzá tette, "Senki sem látta Tupac-ot holtan. "

Knight elmagyarázta, "A személy aki állítólag elhamvasztotta Tupac-ot ... ez az ember 3 millió dollárt kapott ... személyesen tőlem ... készpénzben ... és a következő amit megtudtam, soha többet nem hallottam az emberről, soha többet nem láttam ... visszavonult és elment."


Mind tudjuk, Suge Knight le van törve, a Death Row már sehol sincs és valószínűleg kellett neki egy kis médiaszereplés, miután ekkora szenzációt keltett a Tupac hologram Coachellában. Ezt már egyébként elmondta egy videóban még tavaly, csak nem említette hogy ő fizetett 3 millió $-t... A nevét is tudjuk aki elhamvasztotta 2Pac-ot, a neve Davis Mortuary, nem értem Suge miért nem említi nevén...




Mike Dean, 2Pac egykori producerét telefonon kérdezték Tupac-ról 0:38-nál kezdődik a telefonbeszélgetés.

Párbeszéd magyarul:
Mike Dean: Beszélt erről a Makaveli és a 7 Day Theory (7 Napos Teória), érted?
Kérdező: Elmondaná hogy mit mondott erről a 7 Napos dologról?
Mike Dean: Arról beszélt hogy... az emberek hogyan játsszák meg a halálukat... elég ijesztő dolgok voltak...

Ami pedig pár napja került fel a netre, az elég kemény. Hallottunk már sok "hang hasonmást" (pl. Blac Haze, Tha Realest, Kasinova Tha Don...), de eddig ez a videó hasonlít a legjobban 2Pac hangjára.


Hogy ezek igazak vagy sem, azt mindenki saját maga dönti el... de egy valami biztos... Mi mind imádjuk Tupac-ot ;)

 
forrás: TMZ.com, Bomb1st.com

komment

Címkék: él dean mike amaru tupac 2pac hologram shakur makaveli életbenvan suge kinght

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr344470374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása