Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

(18+) A Tupac Szexvideó Mizéria - I. Rész

2011.10.06. 15:58 MCLetEmSee

 Valószínű sok helyről lehetett értesülni erről a hírről. A TMZ nevű hírhajhász oldal/csatorna (nevezzük bárminek) előjött azzal a videóval, ami sokáig csak pletyka volt.

Történt ugyanis hogy (a TMZ szerint) 1991-ben felvették videóra az elhunyt rappert amint egy ismeretlen hölggyel intim kapcsolatba lép. A pletyka először a Naughty by Nature frontembere, Treach indította, miszerint ő volt a kamera mögött. De valószínű hogy amit ő vett fel és ami a TMZ-hez került az nem ugyanaz.

 

A TMZ hír lefordítva:


"Az ötperces videó Tupac-kal, aki orális szexet kap, miközben rappel és táncol felszínre került... és a TMZ látta.

A kazetta 1991-ben készült és az elején több ember látható a felvételen, akik egy házibuli nappalijában vannak. Tupac besétál a szobába, nadrágja letolva a bokájáig, poló nélkül... több nyaklánccal a nyakában.


Tupac -- akinek a haja leborotválva (? - a szerk.) -- magához húzza az egyik nőt, és az belekezd az orális szexbe. Ahogy csinálja a nő a dolgát, Tupac egyik kiadatlan száma megy a háttérben, miközben Tupac énekel, táncol és ide-oda mozgatja a csípőjét.


És egyre jobb lesz. Mialatt a nő kielégíti Tupac-ot, aki egy koktélt fog az egyik kezében, füvet a másikban , Money B a Digital Underground-ból odasétál hozzá. Tupac a koktélos kezével átöleli Money B-t, folytatja az éneklést és táncolást ... és a nő nem áll le.

A videó végére készen áll a közösülésre. Nem tiszta hogy van-e még másik kazetta.

Megtudtuk az illetőtől, kinek birtokában van a kazetta, hogy kész kiadni a nyilvánosság elé.
 

Egy dolog biztos ... Tupac mindig is univerzális volt."

 

Tehát nem valószínű hogy Treach az aki ki akarja adni a kazettát, mert amit ő vett fel az egy hotelben történt, amit a TMZ-nél láttak az egy házibulin.

Bárhogy is legyen, az én véleményem szerint ez egy halott ember meggyalázása. Ha még életében került volna fel, az rendben... de tizenöt évvel halála után... pfff...pénzéhes sz@rházi népség... ez a TMZ szennyoldal legfőbb cikkei sokáig Paris Hilton mindennapjai voltak. Gondoljunk bele... egy oldal, aminek fő hírei azok hogy Ms. Hilton milyen ruhát vett fel, kit és ki húzta meg... stb. Ez kell a mai amerikai embernek. Tupacról is nem azt írták hogy "15 éve meghalt, nyugodjék békében", vagy a zenéjéről; legalább egy mondat erejéig is írt volna a TMZ valamit. Na de többet nem várok egy ilyen oldaltól. Az igaz hogy ami megtörtént az megtörtént, de ez tényleg tiszteletlenség és egy halott ember gyalázása, tekintve hogy horribilis pénzt kérnek a kazettáért cserébe...

 

forrás:http://www.tmz.com/2011/10/03/tupac-shakur-2pac-sex-tape-oral-sex-unreleased-songs-money-b-digital-underground/#.To3Cq_6Aqxo

komment

Címkék: videó szex sex tape by nature tupac 2pac naughty tmz makaveli treach hírhajhászaljadék

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr43282872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása