Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Az 'Only God Can Judge Me' eredete

2011.10.17. 07:07 MCLetEmSee

Egy kis háttér információt szeretnék megosztani 2Pac egyik daláról, az 'Only God Can Judge Me' című számról. Sokszor nem is gondolnánk hogy amit a rádióban hallunk azt valaki már előtte megcsinálta, csak nem volt sláger...




Mielőtt Tupac Shakur megvette volna feldolgozásának jogait a "Funkin up the backseat"-nek Doug Rasheed és Harold Scrap Freddie-től, a dal egy korai 90-es évek rap csapatáé volt, akiket Human Dogg-nak hívtak (Akik az eredeti Dogg Pound-ot alkották, mielőtt Snoop Dogg, Daz és Kurupt alkotta át volna a későbbi Dogg Pounddá) a Human Dogg 3 tagból állt össze, 1 aki egyben a co-producer és társszerzője volt, Harold Scrap Freddie. Ez a szám egy darabja a történelemnek és mindig érdekes megtudni hogy egy-egy dal valójában honnan/kitől származik. Amikor 2Pac az "All Eyez On Me"-t felvette, szeretett volna dolgozni Doug Rasheeddel, aki arról ismert hogy Coolio legismertebb slágerének, a "Gangstas Paradise"-nak ő volt a producere.

 



komment

Címkék: isten me rap csak tupac snoop god human only hip hop 2pac judge can pound shakur dogg bírálhat

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr423308321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása