Tupac Blog

"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"

Megtalálsz itt is

Facebook Oldal

Partnerek

Ma halt meg 16 éve 2Pac - Egy kis meglepetés a magyar rajongóinak

2012.09.13. 07:45 MCLetEmSee

Ma 16 éve hogy meghalt a legendás rapper. Ezen a szomorú napon a Tupac Blog egy, az eddigieknél nagyobb fordítással lepi meg a magyar rajongókat, így emlékezve meg a rapzene ikonjáról.

Sok mai rapper példaképként tekint rá és sokan a rapzene királyának tartja. A média élete során egy bűnözőnek állította be és Pac nem bírta elviselni ezt a megbélyegzést. Mindannyian tudjuk hogy milyen sokoldalú volt 2Pac: rapper, aktivista, költő, író, forgatókönyvíró, színész, producer... A média fújta fel a Kelet vs. Nyugat összetűzést, amit utolsó napjaiban is próbált szétoszlatni. "Nincs olyan hogy Kelet vs. Nyugat. Ez nem több mint két ember, két kiadó nézeteltérésénél." Én még most is azt gondolom ha Biggie és Pac ma élnének, már nem lennének egymással szemben, (de nem tudhatjuk hogy pontosan mi volt a háttérben...). Pac érezte/tudta hogy fiatalon fog meghalni, ezért csinált ennyi zenét. Sok, egymást követő napon reggel bementek, írtak, rárakták az alapra és csak aludni mentek haza. Ez az oka hogy majdnem több album jelent meg halála után, mint élete során.

Hogy mi lenne ma? Ki tudja? Sajnos 16 évvel ezelőtt Pac itt hagyott minket...nekünk, rajongóknak kell ápolni örökségét. Ez a blog is erről szól, ahogy ő mondta:

"Ne csak bólogass az ütemre, értsd is meg!"

Ezért a mai napon megosztom veletek, amin sok napon át dolgoztam... habár Snoop Dogg részeit (időhiányában) nem fordítottam le, azért Pac teljes House Of Blues fellépését elláttam felirattal.

Őrizzétek, osszátok 2Pac munkásságát!

Hadd tudja meg a mai és következő generáció hogy ki volt 2Pac!

One Love, One Thug, One Nation!

Tupac Amaru Shakur R.I.P.
1971-1996.

 

Tupac Live At The House Of Blues
(Magyar Felirattal)

Teljes videó, egyben
(egy kicsit várni kell a betöltéséig)

 

vagy

 

Akinek lassan töltene be, azoknak YouTube-on, részletekben

 

 

 

 

 

 

 

 

Bónusz

 

I Ain't Mad At Cha (Magyar Felirattal)

 

 

Smile (Magyar Felirattal)

 


 

 

    

komment

Címkék: zene live magyar videó the blues house 1996 of i hungarian 13 2012 smile magyarul amaru mad tupac snoop at hip hop felirattal 2pac 09 aint shakur dogg subtitles cha makaveli

A bejegyzés trackback címe:

https://tupac.blog.hu/api/trackback/id/tr944769900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása